top of page

OM ABSOLUT DESIGN

Absolut Design er et norsk kunst- og designfirma som produserer og leverer kunsttrykk og papirvarer, inspirert av norsk natur og kultur. 

 

Kvalitet, miljø og effektivitet er viktige fokusområder og min filosofi er at produktene du kjøper skal være unike, av høy kvalitet og komme hjem til deg så raskt og miljøvennlig som mulig. Å støtte lokalt nærngsliv ved bruk av lokalt trykkeri er viktige forutsetninger.

 

 Alle produktene du finner i nettbutikken er trykket på fint tykt, matt kvalitetspapir, med blekk som er vannfast og lysekte, noe som gir mange års holdbarhet, dersom de ikke utsettes for direkte sollys. 

Mæ_theo-og-bilda_web.jpg

Jeg heter Ann-Heidi Andersen, er født i Bodø og er utdannet grafisk designer/illustratør fra SHKS - Kunsthøgskolen i Oslo. Jeg har også utdanning innen billedkunst og webdesign. Jeg  har jobbet som designer/illustratør, først i Basta design og illustrasjon i Oslo, senere som grafisk journalist i NTB og Norsk Grafikkbyrå, opprinnelig en underavdeling i NTB, som jeg gikk inn i på eiersiden etterhvert. 

 

Etter at jeg flyttet tilbake til Bodø, har jeg tatt lærerutdanning og undervist i ulike fag, fortrinnsvis mediefag og kunst og designfag.  

 

Det unike, ekte nordnorske er et viktig uttrykk i mine bilder. Gamle forlatte hus fra landsdelen er unike kulturbærere og utgjør en stor del av billedproduksjonen

bottom of page